Wijn en wandelen in Zeeland

Wijnproeven in Zeeland

Zeeland mag dan wellicht niet het eerste zijn waar je aan denkt bij Nederlandse wijn, maar de provincie herbergt enkele verrassende wijngaarden die het ontdekken waard zijn. Een van de hoogtepunten is Wijngaard De Kleine Schorre in Dreischor, waar je kunt genieten van lokale wijnen in een prachtige omgeving. Ontdek hier meer over hun assortiment: De Kleine Schorre.

Wijn

Wandelen door Zeeland

Voor de liefhebbers van wandelen biedt Zeeland een scala aan adembenemende routes. Of je nu langs de kustlijn van Walcheren wilt dwalen of de rustige paden van de Oosterschelde wilt verkennen, er is voor elk wat wils. Ontdek hier enkele wandelroutes: Wandelroutes Zeeland.

Combinatie van Wijn en Wandelen

Waarom zou je niet het beste van twee werelden combineren? Plan een dag vol genot door een mooie wandeling te maken en daarna te ontspannen met een goed glas wijn. De combinatie van frisse zeelucht en lokale wijn zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring opleveren.

Of je nu een lokale inwoner bent die zijn eigen provincie opnieuw wil ontdekken of een bezoeker die op zoek is naar nieuwe avonturen, Zeeland heeft voor ieder wat wils. Proost op een jaar vol groei, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen!

Wijngaard De Kleine Schorre en: Wandelroutes Zeeland


Heerlijke wijnboeken en meer..